Thursday, February 26, 2009

Vineri, in Club A, Bucuresti,



se vor prezenta cateva fotografii care imi sunt dragi - cu Andreea si Elena inotand in apa colorata ca cerneala.
Cafeneaua fotografilor. 27 februarie, Club A, Bucuresti, orele 16.30 -21.Invitatii speciali ai editiei sunt Horia Bolboceanu si Petrut Calinescu. Finalistii editiei sunt: Alexandru Dinu Serban, Alina Andrei, Alina Maniu, Andrei Spirache, Elena Patrateanu, Grigoras Adela Cristina, Monica Murgu, Serban Mestecaneanu.
http://www.fotografa.ro/index.php?cmsID=1&newsID=1263

12 comments:

Anonymous said...

... şi nu ne-ai onorat cu prezenţa. :(

Anonymous said...

Cine a luat premiul 1 2 3?

Alina Andrei said...

Eu nu cred ca am primit ceva. Din cate am inteles un nene foarte sobru (si cumsecade, probabil) prezentand fotografiile mele a spus ca sunt proaste - Cu fete taiate imprastiate in cadru fara respectarea regulilor de compozitie :)Sunt dezamagita ca nu a gasit mai multe hibe.

Le Mak - nu credeam ca i-ar fi pasat cuiva daca voi fi sau nu in carne si oase.

Anonymous said...

Great underwater photography!

Anonymous said...

Nu renunta, alte ocazii vor aparea... Stai gata! :) Imi plac fotografiile tale spontane si textul lor...

Anonymous said...

Lumea a uitat a mai privi arta, mai nou se ghidează după reguli... şi cine nu le respectă e "decapitat".

Mi-ar fi făcut plăcere să te cunosc personal. Poate cu altă ocazie, mai frumoasă. :)

beze said...

@aa: daaaaa, unde mai pui că ai scame şi flare. Da, la reeducare cu tine. Pe câmp. Fă loc, Alina, trec oamenii cumsecade! :)
Pe blogul tău nu se înjură, nu ? :)

Alina Andrei said...

Nu e bai, sunt obisnuita. Ma bucur prea mult cand fotografiez ca sa-mi mai pese de ce spune X, Y sau Z. Iar daca au dreptate (acesti respectabili X,Y,Z), bravo lor, eu imi vad de ale mele.

Anonymous said...

hermoso, Beautiful

stefan dinu said...

Si mie imi pare rau ca nu ai venit. A cochetat cu suprarealismul experienta de acolo. Nu imi venea sa cred ca exista oameni intr-atat de liniari si limitati. Cu o crasa incultura vizuala.
Parte cea mai funny este ca domnul pedinafarist care avea microfonul (dl. Horia Nustiucum) era convins ca ai incercat ceva care nu ti-a iesit, dar te-ai gandit sa le trimiti asa. In loc sa pui mana sa le refaci pana iti intra modelul in proportia de aur.
Vestea buna este ca in public nu prea aveau ecou aberatiile debitate de la microfon.

Alina Andrei said...

Apreciez totuşi că omul a fost sincer, dacă mai mult n-a văzut/simţit, asta este. Cei mai mulţi judecă la fel ca dânsul, însă tac, din politeţe, alteori se oferă să mă înveţe cum se ţine aparatul în mână. Sau mă trimit la psihiatru. Ori mă sfătuiesc, jenaţi, să-mi schimb aparatul stricat. Cert e că am început să am o fobie faţă de domnii în vârstă care par cumsecade.

Anonymous said...

Pentru editia a treia au facut o noua regula: 1. Nici un proiect sau serie de fotografii nu se prezinta in lipsa autorului. :))

http://fotografa.ro/index.php?cmsID=4&newsID=1270