Thursday, December 17, 2009

Petrecere de ziua mea






Invitati: Eu
Locul: Secret

7 comments:

andra alexandra said...

Nu cred....eram mai multi....nu ti-ai dat seama...;)

Liviu said...

La Mulţi Ani, Alina, cu mult-mult drag! Mi-am propus de câteva luni să-ţi spun „La Mulţi Ani” de ziua ta, dar în ultimele două săptămâni am fost foarte ocupat, şi am uitat complet. Mă bucur că mi-ai amintit chiar tu, şi că pot să-ţi scriu asta într-un cadru potrivit, nu la o postare fără legătură cu subiectul.
Dintre poze îmi plac mai mult prima şi ultima. Prima, prin estetica generală, prin liniştea pe care o sugerează băncile goale şi lipsa culorilor, dar şi prin măreţia copacului central, a pădurii şi a planului vast. La ultima îmi place atmosfera de sărbătoare evocată într-un mod neaşteptat şi original. O simt ceva mai bună decât pe penultima, poate pentru că e frontală, şi beteala de împodobit bradul se vede mai bine, mai direct.
Dacă pozele cu Andreea la mare mi-au amintit de volumul cinci al Cireşarilor, cele de aici mi-au amintit de volumul patru, „Aripi de zăpadă”.
La Mulţi Ani încă o dată, Alina! Şi îţi mulţumesc pentru toate creaţiile tale, care, în cei doi ani de când te-am descoperit, au fost deseori în gândurile şi în sufletul meu.

Mawdot said...

frumos.

Anonymous said...

La mulți ani! :D

Gogu said...

ai facut si tu curat dupa ce ai plecat de la fatza locului?

Anonymous said...

de ce nu:)

Ionut said...

Stiu locul acela..obisnuiesc adeseori sa merg acolo vara. Peisajul este de nedescris.