Sunday, February 3, 2008

Anunt




Vineri, ziarul local:
Pierdut aripi din pene albe, in zapada, in dimineata de marti, 12 ianuarie 2008. Mi s-au desprins din spate, dintre omoplati, in timp ce stranutam. Rog gasitorul sa ma caute de urgenta pe dealul de la marginea lacului, la ori ce ora din zi sau din noapte. Ofer recompensa serioasa.
Peste cateva zile, in acelasi ziar, tot la Mica Publicitate:
Caut urgent, spre cumparare, pene albe de gaina sau de pescarus, puf de gasca, proaspat, sau daca nu, scos din perne. Ofer pret bun. Varianta: achizitionez catapulta mare, zdravana, care sa ma azvarle in cer; la nevoie o inchiriez pe termen limitat. Plata - in picaturi de ambrozie. Pot fi gasit la orice ora pe dealul de langa lac, in scorbura din nuc.

5 comments:

Anonymous said...

ce poze misto

Alina Andrei said...

Bz - tare frumoasa baltoaca ta verde de langa fasia de zapada.

Anonymous said...

Multam. Mie tare mult imi place zapada ta sclipitoare. Prima poza mi-a taiat respiratia. M-a dus inapoi intr-un loc numai de mine stiut, doldora de stari si franturi de amintiri. Iertata-mi fie patetismul si exprimarea siropoasa.

E reconfortant sa vezi atata lumina in cele doua fotografii.
Salutari,
ZB

Anonymous said...

Revin la aceste doua poze. Cand le vad, imi ingheata scrollul pe mouse, sunt enervant de bune & sclipicioase. Rar imi este dat sa vad asa zapada pe monitor. Imi vine sa-mi infig pumnul in ecran :)

Alina Andrei said...

Si totusi mie nu-mi sunt dragi pozele astea, insa povestea pe care am avut-o in minte cand le-am facut, da. Imi aduc aminte ca a fost o zi foarte insorita. La doi pasi patinau copiii pe lac, un dulau imens latra si alerga dupa o cutie de suc, folosita de pustani pe post de minge. Inca nu am developat filmul alb negru.