Wednesday, August 19, 2009

Carte postala cu lebede

6 comments:

bogdan dinca said...

frumos

beze said...

:)))))))))

Liviu said...

Îmi place extraordinar de mult, mi se pare chiar fascinantă. Cred că e una dintre pozele mele favorite din tot ce am văzut la tine. Impresia de forţă şi pasiune pe care o emană aproape că îmi dă fiori. Contrastul dintre fondul negru şi lebedele albe, seriozitatea lipsei culorilor, impresia de dramatism a fondului negru accentuată şi de direcţia în jos a lebedelor (ideea de sacrificiu, de luptă până la moarte), senzaţia de viteză care rezultă din plasarea lor una în spatele celeilalte (urmărirea directă) şi din stropii de apă, şi impulsul pasional al lebedei mascul din spate care parcă sare să o posede pe femela din faţă, a cărei identitate misterioasă nu se lasă descoperită, aşa cum nici tu nu te laşi (;)), făcând căutarea şi posesia şi mai înverşunate, totul exprimă o pasiune extraordinar de intensă şi de dramatică.
Iar semnătura ta se vede şi în păstrarea cadrului original, în lipsa tăieturii care ar fi format un cadru vertical şi ar fi amplificat impresia de mişcare.

Liviu said...

Continuare: Dar care aşa, în forma originală, şochează ochiul versat şi amplifică ideea de răzvrătire feminină din fotografie. Un alt avantaj e că aşa ai mai mult negru, care măreşte dramatismul.

Anonymous said...

foarte frumoasa. armonioasa, sugestiva.. mi-a picat cu tronc :)

Ioana Dark a lu Noe said...

foarte frumos.